Design professional responsive website for you with WordPress

$80
1
Delivery in
1 day
Rating
100%
(1 review)
Response time
Instantly

  • Views 1,059
  • Sales 1
  • 1
   
  • 1

What you get with this Hourlie

Hi PPH's,
I am a professional WordPress base web designer and developer. I know how to make a website beautifully and professionally according to the demo of WordPress theme.
ARE YOU FACING WITH ANY PROBLEM FOR INSTALLING AND CUSTOMIZING YOUR THEME IN ACCORDANCE WITH YOUR NEED?
You are in a right place to solve your issue perfectly. Services that I am providing for you with:
✓Domain and hosting registration
✓Suggesting to get a perfect domain and hosting with cheap rate
✓Installing WordPress into server(cPanel) perfectly
✓Installing Premium or free theme into WordPress site
✓Setting up details for making website perfectly
✓Customizing theme perfectly
✓Suggesting to purchase best theme from themeforest for making website more beautiful and professional
✓Configuring HTML & CSS issue
✓Creating pages/menu in accordance with expectation
✓Installing plugin for website
✓Setting up Logo
✓Making website mobile friendly
✓Setting up widget according to need
If you think that you are going to build/create your website with WordPress theme customization so don't hesitate to communicate with me on chat inbox. I will provide you with my best service according to your expectation.
FQA:
1. Do you know how to register domain and hosting or provide with them?
Ans: Yes. I know how to register them and purchase. But I don't provide with them. I will must suggest you to do that.
2. Do you provide with WordPress theme for building website?
Ans: No. I will suggest you to purchase a perfect theme for your website.
3. Do you know how to install WordPress software onto server(cPanel) perfectly?
Ans: Yes. I know how to do that as I have been working this type of job for a few months.
4. Are you fluent in English?
Ans: Yes. I am fluent in English so you don't need to be worried about that.
5. How long days do you take for building a basic website?
Ans: It depends on design requirements. It may be within a few hours or days.
6. What's your basic rate for building a website?
Ans: It depends on workload. For example, for installing WordPress software onto server $10,
7. pages creation $15, Customizing theme with demo and design $50.
8. How much do you charge for making a website according to demo?
Ans: I charge only $60.
9. What will I do as I don't know how to manage WordPress site?
Ans: I will show you step by step to understand how to manage it.
Thanks
Sujatta Nokrek

What the Seller needs to start the work

You must have to provide with cPanel access details so that I can work on that according to your expectation.
You must have to explain clearly your need so that I can work perfectly.
You must have to ensure of domain and hosting service so that I can work on that perfectly
**********************Happy Bidding*******************************