Script movies

  • Posted:
  • Proposals: 0
  • Remote
  • #664331
  • Expired
  • 1

Description

Experience Level: Intermediate
General information for the business: Script complet pentru cei ce detin un site de filme online sau intentioneaza sa deschida unul de calitate.
Description of requirements/functionality: Informatii sistem:


- sistem vizionare filme online: adaugati link-ul IMDB in panoul de control, sistemul preia automat numele filmului, anul lansarii, directorul de productie, rating-ul si imaginea de prezentare, pentru continut (player si descriere) am implementat casuta speciala dotata cu editor avansat text.


- sistem vizionare seriale: adaugati link-ul IMDB in panoul de control, sistemul preia automat numele serialului, anul lansarii, directorul de productie, rating-ul si imaginea de prezentare, pentru continut (player si descriere) am implementat casuta speciala dotata cu editor avansat text. Odata incarcat un serial, sistemul ii va genera un ID care va foloseste la adaugarea episoadelor. Episoadele se adauga foarte simplu, adaugati ID-ul serialului, numele sau numarul episodului, si continutul (player-ul si descrierea).


- sistem vizionare trailere: adaugati numele trailer-ului, imaginea de prezentare, pentru continut (player si descriere) am implementat casuta speciala dotata cu editor avansat text.


- sistem pentru publicare articole: adaugati numele articolului, imaginea de prezentare (in cazul in care nu adaugati o imagine, sistemul va pune imagine default), pentru continut (articol) am implementat casuta speciala dotata cu editor avansat text.


- sistem pentru publicare autori (biografie): adaugati numele actorului, imaginea de prezentare, pentru continut (biografie) am implementat casuta speciala dotata cu editor avansat text.


Setari optionale panou de control:


- posibilitate start / stop functie PHP Firewall
- editare footer
- show / hide / edit widget-uri din sidebar (dreapta, pagina facebook, cele mai citite articole, cele mai vizionate filme, ultimele comentarii)
- editare global name sistem
- functie sistem in mentenanta (oprire intreaga platforma, cu mesaj pe care il setati in box-ul special dotat cu editor avansat text)
- permite / respinge inregistrari utilizatori
- permite comentarii cu sau fara cont utilizator


Setari panou de control pentru continut:


- stergere integrala filme
- stergere integrala seriale + episoade
- stergere integrala comentarii
- stergere integrala actori
- stergere integrala articole
- stergere integrala trailere
- editare film
- editare serial
- editare episod
- editare articol
- editare actor
- editare trailer


Pe langa aceste setari, optimizarea SEO o puteti face tot din panoul de control.
OS requirements: Windows
Extra notes:


Pret : 50 euro copia (licenta per domeniu), 200 euro open source

DEMO : http://despreit.info/movies/

New Proposal

Create an account now and send a proposal now to get this job.

Sign up

Clarification Board Ask a Question

    There are no clarification messages.