Senior Java / Mobile Software Developer

  • Posted:
  • Proposals: 0
  • Remote
  • #658039
  • Expired
  • 0

Description

Experience Level: Intermediate
Poštovani gospodine Pleše,

ovim Vam se putem obraćamo kako bismo Vam ponudili poslovnu suradnju u vidu mogućeg zaposlenja ili dugoročnog projekta osposobljavanja na poziciji Senior Java / Mobile Software Developera.

Naime, radi se o tome da nam je potrebna suradnja s osobom koja je na Senior razini korištenja Java tehnologije koja bi radila kao project leader tima koji bi se sastojao od nekolicine sudionika na Junior / Mid razini korištenja Jave. Projekti bi se radili isključivo za klijente sjevernoameričkog tržišta, a naš je ured u Rijeci jedini iOLAPov offshore development centar u svijetu (sjedište je u Texasu).
Budući da smo dulje vrijeme tražili nekoga za Senior poziciju putem oglasa za posao na brojnim internetskim portalima, a to se pokazalo neuspješnim, odlučili smo pretraživanjem interneta pronaći osobe čiji bi profesionalni profil odgovarao našim potrebama, te smo tako došli do Vas. Imajte na umu da, s obzirom na to da se radi o američkoj firmi i klijentima, sva bi Vaša znanja, vještine i rad bili adekvatno financijski stimulirani od strane klijenata. Naravno, s obzirom na tržište o kojem se radi, izvrsno je znanje engleskoga jezika preduvjet poslovanja.

Kako biste dobili bolji uvid u profil ljudi koji tražimo i potrebna znanja i vještine, kao i u samu strukturu tvrtke, u privitku Vam dostavljam opise radnih mjesta Junior i Senior Java / Mobile Software Developer.

Kao što smo već napomenuli, naša bi suradnja bila primjereno honorirana, a ukoliko ste zainteresirani za suradnju, molim Vas da nam se javite u najkraćem mogućem roku. Budući da nam je pronalazak vanjskog suradnika prilično hitan zbog započinjanja projekta, cijenili bismo ako biste nam dali direktan kontakt kako bi cjelokupna korespondencija brže tekla.

Isto tako, ukoliko niste zainteresirani za suradnju, bili bismo Vam vrlo zahvalni ako biste preporučili kvalitetnog kandidata koji bi odgovarao profilu kojeg tražimo.

Više informacija o našoj firmi možete vidjeti na internetskoj stranici http://iolap.com/, a o našem poslovnom partner UniFocus na stranici http://www.unifocus.com/

U iščekivanju Vašeg odgovora, srdačno Vas pozdravljam.
Tamara Kolić
Office Manager
iOLAP d.o.o.
tkolic@iolap.com
+385 51 334 456
+385 97 792 1670

New Proposal

Create an account now and send a proposal now to get this job.

Sign up

Clarification Board Ask a Question

    There are no clarification messages.